ONZE AANPAK

Doordat we reeds jaren actief zijn binnen het gebied van de beursbouw, kennen we veruit alle beurshallen in België & buurlanden.
Wij laten ons niet meer verrassen,
en u dus ook niet.

Uw stand, zoals u hem wilt? Zo doen wij dat

Beursstanden moeten passen bij de bedrijven die ze vertegenwoordigen. Daarom is ons ontwerp altijd afgestemd op uw filosofie. Leuke visuals creëren de look and feel die u wilt uitstralen.

Standing Concept

In 3 stappen naar de ideale beursstand

Uw samenwerking met Standing Concept verloopt in drie stappen.

Op het einde van de rit hebt u een totaalplaatje.

Standing Concept begeleidt u van a tot z

Standing Concept bouwt beursstanden met succes. Dat komt omdat we niets aan het toeval overlaten.

Praten – Ons verkoopteam verwelkomt u. Deze professionals luisteren en adviseren. Want als ervaren rotten kennen ze de valkuilen van de beurswereld als geen ander. Praten is de sleutel tot een succesvol partnerschap.

Ontwerpen – Onze interieurarchitecten laten hun creatieve geest de vrije loop, volgens de instructies van ons verkoopteam. De ontwerpers maken eerst een ruwe schets. Om u uiteindelijk een uniek voorstel te presenteren dat aan al uw criteria beantwoordt.

Bouwen – Onze standenbouwers brengen uw goedgekeurde ontwerp tot leven. In de schrijnwerkerij krijgen de onderdelen van uw stand vorm. In de beurshal zelf zetten ze alles in elkaar, volgens de regels van de kunst.

Coördineren – Een coördinator behoudt het overzicht, want hij doet de follow-up van begin tot einde. Zo bent u zeker dat alles gebeurt zoals het moet gebeuren. De coördinator is ook uw aanspreekpunt bij vragen.

Opvolgen – We begeleiden u doorheen uw hele beursdeelname. Want we kennen het wereldje én zijn spelers op ons duimpje. Zo profiteert u mee van onze goede contacten met beursorganisatoren.

Deze doordachte aanpak maakt van onze klanten tevreden klanten.

Een beursstand die helemaal is afgestemd op úw wensen? Vraag het aan Standing Concept!

Standing Concept Stands Interiors and Events CVBA
Dellingstraat 31A
2800 Mechelen

T +32 15 27 22 27
info@standingconcept.be

Volg ons!
Facebook | Instagram
Pinterest | Linkedin

 Previous  All works Next