OVER ONS

Standing Concept x Clockwise

Standing Concept en Clockwise bundelen de krachten onder de naam Standing Concept. Hard werk en kwaliteit blijft topprioriteit, maar het aanbod wordt breder. Vanaf nu kan u niet enkel bij ons terecht voor standen- en beursbouw maar ook voor de inrichting van uw zaak of project en voor de aankleding van uw event. Eén adres voor heel uw merkbeleving!

Onze ervaring

Een beurs organiseren en dan twee weken voor de deuren opengaan door onze standenbouwer in de steek gelaten… Dit is geen fictie, het is ons echt overkomen, na onze 10de beursorganisatie… zo’n 25 jaar geleden.

Wij konden kiezen, ofwel de beurs annuleren ofwel de koe bij de hoorns vatten, onze mouwen opstropen en zelf aan het werk gaan. We kozen uiteraard voor het laatste én met succes.

Met enige fierheid kunnen we zeggen dat het team van Standing Concept ondertussen al meer dan 25 jaar bestaat en naam en faam in de beurswereld heeft verdiend als betrouwbare en flexibele partner. Klanten zijn tevreden & keren terug. En wij ook.

Wij maken tijd voor een uitstekende service

Panne, diefstal, brand, ongeval, wijziging in planning, verkorte opbouwtijd, laattijdige leveringen… hoe krap de tijd ook is, hoe moeilijk de omstandigheden ook zijn, jouw stand wordt door ons, op tijd en volledig afgewerkt aan u opgeleverd.

We begeleiden u met gemak doorheen het hele traject. Onze vaste crew van rasechte ‘Mc Gyvers’ lossen alles in een mum van tijd voor u op. Zij plaatsen uw stand op tijd, naar uw wensen, binnen uw budget en met de minste kopzorgen.

Dan kan u, met een gerust gemoed, uitgerust én in een unieke stand, de focus volledig op uw beursdeelname leggen en uw klanten ontspannen en met de glimlach verwelkomen.

Als het dit is wat u zoekt, neem dan vlug contact met ons op. Onze koffie staat al voor u klaar.

Team Standing Concept

Standing Concept Stands Interiors and Events CVBA
Dellingstraat 31A
2800 Mechelen

T +32 15 27 22 27
info@standingconcept.be

Volg ons!
Facebook | Instagram
Pinterest | Linkedin

 Previous  All works Next